понедельник, 7 апреля 2014 г.

Metsaviktoriin 2014


Metsaviktoriin 2014
RMK metsaviktoriin õpetab tundma loodust enda
ümber – kuidas jänesest on kasu hundile ja
võsavillemist haavikuemandale!

Riigimetsa Majandamise Keskus korraldab juba kolmeteistkümnendat korda
1. aprillist 23.aprillini 2014.

metsaviktoriini Eesti koolidele.

Metsaviktoriini küsimused on metsandusest ja looduskaitsest; õpitakse lähemalt tundma aasta puud, aasta lindu ja orhideed ning vanarahva tarkusi. Pildiküsimused toovad puude õied ja viljad, metsatööd ja putuktoidulised taimed otse nuputajate ette ekraanile. Küsimusi on kaks komplekti: 1.- 4. klassile veidi lihtsamad, 5. – 12. klassile natuke rohkem teadmisi ja nuputamist nõudvad. Metsaviktoriinil pole tähtis mitte võit vaid osavõtt – iga osaleja saab vastuseid otsides kindlasti natuke targemaks.

Osaletakse klasside kaupa, kuigi iga õpilane vastab iseseisvalt.

Viktoriinikeskkonda saab korduvalt siseneda, ülesannete lahendamisel võib nii õpetaja kui teiste õpilastega aru pidada ning kasutada vastamisel ka abimaterjale – ikka selleks, et loodust paremini tundma õppida!

Võitjad selgitatakse välja 3 vanuseklassis:
1. – 4. klass
5. – 9. klass
10.-12. klass
Parimad klassid saavad auhinnaks metsapäeva või loodusõppeprogrammi RMK looduskeskustes, esimesele kolmele klassile igas vanuserühmas ka bussisõidu kompensatsioon. Kõik vähemalt 75% võimalikust punktisummast teeninud osalejad saavad metsaviktoriini meene! Auhindadega tunnustame ka suure töö tegijaid - parimate klasside juhendajaid-õpetajaid.

Loe lähemalt osalemise kohta http://www.loodusegakoos.ee/metsakool/metsaviktoriin ja registreeri oma klass!

Комментариев нет:

Отправить комментарий