суббота, 9 января 2016 г.

INTERNATIONAL VILLAGE

Tere,
Mu nimi on Eveline ja ma esindan mittetulundusühingut INTERNATIONAL VILLAGE. Meie MTÜ korraldab iga-aasta rahvusvahelist noorte kultuurivahetust, kus toob kokku Euroopa riikide noori, et nad õpiksid tundma ja austama teineteise kultuuri ning läheksid koju eredate ja soojade mälestustega sellest kogemusest.
Palun edastage see kutse õpetajatele, kes õpetavad 7. kuni 12. klassi, oskavad inglise keelt suhtlustasandil ja võiksid olla huvitatud osalemisest meie projektis koos oma õpilastega. Projekt nõuab minimaalselt paberimajandust – õpilaste grupi registreerimiseks piisab ainult kahe A4 mahus dokumendi saatmisest, mis on väga erinev Comenius või Erasmus programmide tingimustest. Projekti koduleht:
(www.internationalvillage.eu)

Aastal 2011 võtsime vastu 150 õpilast 6 riigist.
Aastal 2012 võtsime vastu 280 õpilast 8 riigist.
Aastal 2013 võtsime vastu 400 õpilast 9 riigist.
Aastal 2014 võtsime vastu 500 õpilast 10 riigist.
Aastal 2015 võtsime vastu 750 õpilast 13 riigist.

Siiani oleme võtnud vastu kokku 2100 õpilast 20 erinevast riigist, sh Austria, Belgia, Bulgaaria, Horvaatia, Holland, Taani, Tšehhi, Saksamaa, Ungari, Itaalia, Läti, Leedu, Makedoonia, Poola, Rumeenia, Serbia, Slovakkia, Sloveenia, Türgi ja Ukraina
Lähemalt sellest, millega on tegu
Õpilased erinevatest riikidest vanuses 14 kuni 17 tulevad seitsmeks päevaks kokku Slovakkias asuvasse hotelli. Selle aja jooksul osalevad nad inglise keele töötubades, Euroopa Liitu tutvustavates töötubades, sportlikes mängudes (võrkpall, korvpall, rahvastepall, pesapall, ameerika jalgpall jm eelistuste järgi), kunsti, muusika ja tantsu üritustes, külastavad Krakovi linna ja Popradi veeparki Poolas. Kõiki üritusi juhivad inglise keelt emakeelena kõnelejad Ühendkuningriikidest, Kanadast ja Ameerika Ühendriikidest.
Kogu projekt toimub inglise keeles, mis toetab ja motiveerib osalejaid kiirelt inglise keelt õppima ja aitab saada üle häbelikkusest võõrkeele kõnelemisel. Kuid lisaks soodsale keeleõppe keskkonnale pakub projekt noortele midagi olulisemat – füüsilist koosolemist, näost näkku suhtlust ja koostöö kogemust erineva päritoluga noortega.
Projekti käigus saavad osalejad võimaluse näha , et kuigi nende eakaaslased elavad teistsuguses igapäevas ja räägivad teist emakeelt, on neil siiski palju ühist; Nad kuulavad sarnast muusikat, saavad indu samadelt eeskujudelt, nad on silmitsi sarnaste probleemidega jne.

Me usume, et osalemine selles projektis teeb noori sallivamaks ja aitab neil saada üle oma eelarvamustest teiste rahvuste ja rasside suhtes, paneb neid austama teiste rahvuste kultuure ja teiste inimeste arvamusi. Projekt on suurepäraseks võimaluseks pikaajaliste rahvusvaheliste sõprussuhete loomiseks.
INTERNATIONAL VILLAGE projekt on samuti hea võimalus õpetajatel alustada rahvusvahelist suhtlust ja koostööd.
Pilte ja videosid projektist saate näha meie kodulehel www.internationalvillage.eu alajaotuses GALLERY.

Facebook : http://www.facebook.com/#!/pages/International-Village/166009460091944
You Tube: http://www.youtube.com/user/INTERNATIONAVILLAGE?feature=mhee

Julgustame teid lugema põhjalikumalt projekti hindade, kuupäevade, reeglite ja muu kohta meie kodulehelt (inglisekeelne) www.internationalvillage.eu
Kui teil tekib küsimusi, kindlasti kirjutage meile aadressil office@internationalvillage.eu
Täname teie tähelepanu eest,

Eveline Peters
Projekti turundusjuht
 
Roman Pajaczkowski
Leader of the Project

INTERNATIONAL VILLAGE Project
www.internationalvillage.eu
email: office@internationalvillage.eu
mobile: 0048 515 082 002
tel.: 0048 48 362 32 89

Комментариев нет:

Отправить комментарий