четверг, 22 февраля 2018 г.

Lennuakadeemia lahtiste uste päev juba 1. märtsil 2018

Eesti Lennuakadeemia pardaajakiri

Lennuakadeemia pardaajakiri avab mitmeid võimalusi, kuidas kooliõpilased saavad ennast edasiõppimise võimalustega kurssi viia ja leida endale sobiv tulevane haridustee ning amet.
Eesti Lennuakadeemia julgustab mõtlema elukutsele, mis viib sind pilvepiirile. Või tööle, kus saab juhtida kõiki õhusõidukeid meie õhuruumis. Või paelub noori võimalus näha, mis tegelikult lennukite sees peitub. Lennuakadeemia aitab ka mõista, kuidas ise majandada lennundusettevõtet või miks meid ümbritseb kõikjal kommunikatsioon ja side.
Avame oma uksed kõikidele huvilistele LAHTISTE USTE PÄEVAL 01.03.2018 ja ootame tutvuma meie kaasaegsete ning unikaalsete simulaatorite, õpperuumide ja hooldusangaariga, kus teadmised ja praktilised oskused koos proovile pannakse. Muuhulgas saab tunda end piloodina lennuki- või kopterisimulaatoris lennates või proovida kätt elektroonika ja programmeerimise vallas.
Täname, et edastate lennuakadeemia õppimisvõimaluste info oma õpilastele!
Lahtiste uste päeva kava
Suvise sisseastumisega kaasneva pinge hajutamiseks pakub Eesti Lennuakadeemia  võimaluse eelsooritada sisseastumiseks vajalikud testid juba veebruaris (27.02), märtsis (01.03) või aprillis (24.04, 25.04).
NB! Tartu tuleb Tallinnasse ehk esmakordselt saab lennuakadeemiasse kandideerimiseks vajalikke katseid teha ka Tallinnas!
Rohkem infot
Õpilane, kes pole kindel millist eriala eelistada, on oodatud eelnevalt tudengivarjuks, et veenduda oma silmaga, mida akadeemial pakkuda on. Vari näeb, kuidas elu kõrgkoolis käib, mida praktilistel ning põnevatel lennunduserialadel õpitakse ja millised on õppetingimused. Sobiva aja saab valida õpilane ise.
Varjuks registreerimine

Комментариев нет:

Отправить комментарий