воскресенье, 16 октября 2016 г.

Info

Hea Ida-Virumaa õpetaja!

Meil on hea meel kutsuda Teid oma õpilastega KredExi karjääriretkele Ida-Virumaal.
 
Soovime ka sel aastal tutvustada 9.-12. klasside õpilastele ettevõtteid, kes maakonnas tegutsevad, avardada seeläbi noorte teadmisi karjäärivõimalustest oma kodukandis ja toetada noorte ettevõtlikku eluhoiakut.
 
Eelmisel aastal läbi viidud KredExi karjääriretked kujunesid õpilaste seas väga menukaks: ligi 200 õpilast kaheksast maakonnast üle Eesti tutvusid 30 erineva kodukandi ettevõttega. Tulenevalt õpilaste ja koolide suurest huvist ning KredExi soovist tutvustada noortele nende piirkonna põnevaid ettevõtmisi ka edaspidi, korraldame karjääriretki ka sel sügisel.
 
KredEXi karjääriretked võimaldavad õpilastele ettevõtteid külastades otse keset igapäevategevuste keerist uusi teadmisi ja kogemusi omandada. Ühe päevaga külastame 3-4 põnevat tootmisega tegelevat ettevõtet, kus saab oma silmaga tootmistegevust näha ja mõne ettevõtte puhul ka ise käed külge panna. Organiseerime eksursioonide jaoks bussid, millega sõidame ühest ettevõttest teise ning millega toome õpilased päeva lõppedes tagasi kooli juurde.
 
Kuna Ida-Virumaal on palju koole, siis kõik paraku karjääriretkedel osaleda ei saa. Selleks, et kõigil koolidel oleksid osalemiseks võrdsed võimalused, ootame retkest huvitatud klassilt vabas vormis sooviavaldust koos lühikese põhjendusega, miks olete ekskursioonist huvitatud ning kuidas plaanite karjääriretkedel omandatut edasi jagada või koolitöös rakendada. Sooviavaldust koos lühikese motivatsioonikirjaga ootame 22. oktoobriks 2016 aadressile ekskursioon@kredex.ee. Meile laekunud soovide seast valime hiljemalt 31. oktoobriks välja klassi, kes saab osaleda karjääriretkel.

Karjääriretk leiab aset novembrikuu keskel, 18. novembril, millega palume juba ette arvestada.

KredExi karjääriretkede läbiviimist rahastab Euroopa Liit läbi Euroopa Regionaalarengu Fondi.

Lugupidamisega

Jarmo Liiver
Ettevõtlusdivisijoni juht

Комментариев нет:

Отправить комментарий